Amb qui treballo

Solc estar en varis projectes a la vegada i et vull explicar amb qui treballo.

Psigma Girona:

El meu espai terapèutic es diu Psigma Girona i s’hi respira tranquil·litat i bon rotllo. El treball en equip aquí és real, en sintonia personal i professional entre totes nosaltres. Ens agrada treballar allà on ens sentim bé, per l’espai i les persones que ens envolten.

Comparteixo la tasca de dirigir i gestionar aquest centre de salut des del 2012. Formo part de l’equip de psicoterapeutes junt amb unes excel·lents professionals i companyes..

Si vols, també pots fer una ullada a la pàgina web de Psgima Girona.

Projecte «RoMa» Hipnosi i Psicologia:

Acompanyo experiències de creixement personal a través de la hipnosi i la psicologia junt amb la Roser Reyner, periodista i comunicadora formada en PNL i hipnosi. Oferim vivències que aprofiten la capacitat natural de les persones de tenir consciència de diverses coses a la vegada per viure amb més benestar.

Si et crida l’atenció, pots participar dels grups, demanar sessions individuals o mostrar el teu interès al respecte perquè et puguem dir què et recomanem.

Supervisions amb equips de professionals:
Faig d’acompanyant en les “intervisions” amb diferents equips professionals o psicoeducatius.  També de supervisora especialitzada en violència masclista a diferents centres de justícia juvenil a través d’Eduvic s.l.
Docent a la UdG:

Formo part de l’equip docent del Postgrau en Psicologia Perinatal a la Universitat de Girona com especialista en psicologia perinatal i dol gestacional.

Col·laboracions i participacions:

Em pots trobar en col·laboracions professionals amb l’Associació Catalana d’Ajuda en la Pèrdua i el Dol i com a membre de la junta de l’Associació A Contracor per a l’acompanyament dels dols en interrupció d’embaràs. També formo part de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP) i de Dona Llum a Catalunya.