Identificació i propietat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el Titular estableix les seves dades identificativa.
  • Propietari: Maria Sàbat Padrosa.
  • NIF: 45543830P
  • Col·legiada: 17.198
  • Adreça: – Espanya.
  • Correu electrònic: sabatpadrosa@gmail.com
  • Lloc web: https://mariasabat.com

Propòsit

L’objectiu de la pàgina web https://mariasabat.com és Atenció Psicològica.

Condicions d’ús

L’ús del lloc web li dóna la condició d’Usuari, i implica l’acceptació plena de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

Si no està d’acord amb cap i totes aquestes clàusules i condicions s’abstindrà d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no implica, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Maria Sàbat Padrosa.

A través d’aquest lloc web, el Titular facilita l’accés i l’ús de diversos continguts que el Titular o els seus col·laboradors han publicat a través d’Internet.

A aquest efecte, vostè es compromet i es compromet a no utilitzar cap dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, in impossibilitar, sobrecarregar, deteriorar o impedir l’ús normal dels continguts, equips informàtics o documents , arxius i tot tipus de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat per Maria S. Padrosa, altres usuaris o qualsevol usuari d’Internet.

Mesures de seguretat

Les dades personals que ens faciliti al Titular podran ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals pertany exclusivament a Maria S. Padrosa, que assumeix totes les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat que garanteixin la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en el mateix d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

No obstant això, vostè ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són del tot fiables i que, per tant, el Titular no pot garantir l’absència de virus o altres elements que puguin provocar alteracions en els Sistemes Informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en el mateix encara que el Titular posi tots els mitjans necessaris i prengui les mesures de seguretat adequades per evitar la presència de la presència d’aquests elements nocius.

Tractament de dades personals

Pot consultar tota la informació relativa al tractament de les dades personals recollides pel Titular a la pàgina política de privacitat.

Contingut

El Titular ha obtingut la informació, continguts multimèdia i materials inclosos en el lloc web a partir de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. Maria Sàbat Padrosa declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Està prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·legal, virus informàtics o missatges que, en general, afectin o vulnerin els drets del Titular o de tercers.

Els continguts de https://mariasabat.com tenen una finalitat merament informatiu i en cap cas han de ser utilitzats o considerats com una oferta de venda, sol·licitud d’oferta de compra o recomanació per dur a terme qualsevol altra transacció, llevat que s’indiqui expressament.

Maria Sàbat Padrosa es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de https://mariasabat.com, enllaços o informació obtinguda a través del lloc web, sense previ avís.

Maria Sàbat Padrosa no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l’ús de la informació del lloc web o de les contingudes a les xarxes socials del Titular.

Política de galeta

A la pàgina política de cookies pot consultar tota la informació relacionada amb la política de recollida i tractament de cookies.

Enllaços a altres llocs web

El Titular podrà facilitar-li l’accés a llocs web de tercers a través d’enllaços amb l’única finalitat d’informar-li sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en què podrà ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no impliquen en cap cas cap suggeriment o recomanació perquè visiti els llocs web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa Maria S. Padrosa no es fa responsable del contingut dels llocs web enllaçats ni del resultat que obtingui seguint els enllaços.

A més, Maria Sàbat Padrosa no es fa responsable dels enllaços o enllaços situats en els llocs web enllaçats als quals li facilita l’accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Maria S. Padrosa i el titular del lloc on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accediu a un lloc web extern des d’un enllaç que trobeu a https://mariasabat.com necessitareu llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets reservats.

Tot l’accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: queda expressament prohibida la reproducció, emmagatzematge permanent i difusió dels continguts o qualsevol altre ús que té fins públics o comercials sense el consentiment exprés i per escrit de Maria S. Padrosa.

Limitació de responsabilitat

Maria Sàbat Padrosa declina qualsevol responsabilitat en cas que hi hagi interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, sigui quina sigui la seva causa. Així mateix, el Titular no es responsabilitza de les pèrdues de xarxa, pèrdues de negoci com a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que pugui ser causat per causes fora del Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions basades en la informació inclosa en el lloc web, el Titular recomana consultar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que tingui alguna pregunta sobre aquestes Condicions Legals o vulgui fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pot enviar un correu electrònic al sabatpadrosa@gmail.com.